DutchEnglishFrenchGermanSpanish

Overname van Picobello Beads

Lieve lezers,

Zoals jullie misschien wel weten heeft Tanja in de zomer van 2018 een ongeluk gehad en heeft ze haar beide enkels gebroken en alle enkelbanden compleet gescheurd.
Hierdoor heeft ze moeten revalideren maar er is helaas geen verbetering meer voor haar te verwachten. Gezien haar pijnklachten kan ze dit werk jammer genoeg niet meer doen.
Ik volgde Tanja in al deze jaren en ik ben blij en trots dat ze mij het vertrouwen heeft gegeven om haar “kindje” verder groot te brengen.

Ik hoop dat ik deze winkel naar ieders tevredenheid mag voorzetten.

Ik ben sinds 2010 eigenaresse van www.kralenstulpje.nl en ik heb al jaren lang ervaring met kralen en het maken van sieraden.
Ik ben begonnen vanuit hobby. Ik maakte als klein meisje op de lagere school al sieraden van onderdelen die mijn vader gebruikte om TV’s te repareren.
Deze verkocht ik dan op de lagere school voor een gulden. (Laat de belastingdienst dit niet lezen 😉

Van deze zakcentjes kocht ik dan weer materialen om oorbellen te maken. Maar dit was wel lastig, want zoveel hobby winkels waren er 40 jaar geleden nog niet 😉
Ik ben helemaal verzot op het maken van sieraden en elke dag heb ik het gevoel dat ik in een snoepwinkel werk, ik word nog steeds elke dag blij van alle kralen, bedels en onderdelen om sieraden te maken.

Wat ik het mooiste vind aan mijn werk is dat ik mag leveren aan gelijk gestemden, mensen met de zefde passie, dezelfde hobby, sieraden maken.
Het klantencontact vind ik heel erg fijn, bijzonder leuk vind ik het wanneer klanten voorbeelden en foto’s opsturen van de sieraden die ze maken!

Ik stort me nu dan ook vol overgave op deze mooie kralen webwinkel Picobellobeads en ik hoop er net als Tanja iets moois van te kunnen maken.

 

Graag wil ik jou een cadeautje meegeven:

Wanneer jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief onderaan op onze website www.picobellobeads.nl dan ontvang je gratis een e-book om sieraden te maken van ’t Kralenstulpje, een aardigheidje! Hopelijk kun je er inspiratie uit halen.

Sta je al ingeschreven? Dan krijg je hem ook wanneer jij je inschrijft voor de nieuwsbrief van www.kralenstulpje.nl

Groetjes van Esther.